Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι 16 του Champions League στην σέντρα!


Γεια χαρά σε όλες και όλους. Πριν αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το «κουβάρι» με την θεματολογία του σημερινού μας άρθρου, το οποίο εμπεριέχει τους αγώνες της φάσης των 16 του Champions League, έπειτα απ’ την πολυήμερη καθιερωμένη εορταστική διακοπή, να σας υπενθυμίσουμε πως για ό,τι αγώνα που εντάσσεται στο Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα επιθυμείτε να λάβετε ενημέρωση, καθώς και προγνωστικά, μπορείτε να διαβάσετε τα κείμενα των ειδικών μας, τα οποία θα συνδράμουν στην προσπάθειά σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να οδηγηθείτε στο πολυπόθητο ταμείο, είτε με σημεία στάνταρ, είτε με «μπαμ», κοινώς εκπλήξεις.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει λοιπόν, οπότε μελετάτε προσεκτικά, κατόπιν επιλέγετε και… καλή επιτυχία!

 

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν:

Μπαίνουμε κατευθείαν στα βαθιά και ξεκινάμε απ’ τον ίσως πιο αμφίρροπο αγώνα της συγκεκριμένης φάσης. Οι «Μαδριλένοι» κυριολεκτικά παραπαίουν στο Ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας ξεχάσει εντελώς την περίπτωση του να στεφθούν πρωταθλητές, αφού στην κούρσα έχουν μείνει πάρα, μα πάρα πολύ πίσω και η μοναδική τους ευκαιρία να σώσουν την φετινή παρτίδα είναι να κατακτήσουν το τρίτο συνεχόμενο Champions League.
Στην αντίπερα όχθη η Παρί με την προσθήκη κυρίως του Νεϊμάρ, αλλά και έτερες κινήσεις που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έδειξε πως επιθυμεί να βάλει ένα στοπ στον αποκλεισμό της στους 16 ή στους 8 που τίνει να γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια…
Συνεπώς, λόγω ιστορίας και «φανέλας» υπάρχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Μαδριλένους, αλλά το τοπίο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά «θολό» και αναμένεται να υπάρξει μία ποδοσφαιρική… σφαγή μεγαθηρίων!

Μπάγερν Μονάχου-Μπεσίκτας:

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν την σεζόν με ιδιαίτερα άσχημο τρόπο, καθώς είχαν πολλά ατυχή αποτελέσματα, όμως με την έλευση του Χάινκες εκ νέου στο πάγκο τους (μετά το τρεπλ του 2013), η Γερμανική ομάδα μοιάζει πλήρως μεταμορφωμένη «ξεχνώντας» τι πάει να πει ήττα…
Απ’ την πλευρά της η Μπεσίκτας, όπως όλοι γνωρίζουμε παραδοσιακά είναι μια ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα και δεν θα παραδώσει τα όπλα εύκολα με τον πρώτο αγώνα που θα γίνει μέσα στο Μόναχο, ενδεχομένως να είναι καθοριστικός, αφού αν το αποτέλεσμα δεν είναι κατά της με ευρύ σκορ, τότε στον επαναληπτικό στην Τουρκία, ίσως να έχει μια πιθανότητα προκειμένου να πραγματοποιήσει την μεγάλη έκπληξη.

Πόρτο-Λίβερπουλ:

Όταν μπαίνει το όνομα της Λίβερπουλ οπουδήποτε τα προγνωστικά πάνε περίπατο. Είναι η ομάδα που μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να χάνει 0-5 σε οιαδήποτε διοργάνωση και από οποιαδήποτε ομάδα, ωστόσο στη λήξη του παιχνιδιού να έχει επικρατήσει 6-5 ή και το ανάποδο, οπότε για τον εν λόγω Αγγλικό σύλλογο δεν έχω να πω πολλά.
Η Πόρτο είναι ένας σύλλογος με σχετικά σταθερή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να βρει κι αυτή την παλιά χαμένη της αίγλη και σε θεωρητικό επίπεδο αν κοντρολάρει τα ξεσπάσματα της Λίβερπουλ ή μπορέσει και της πάρει την ψυχολογία, πιθανώς τούτο το γεγονός να συντελέσει σε μία ενδεχόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Τσέλσι-Μπαρτσελόνα:

Μετά το Ρεάλ-Παρί το δεύτερο «καυτό» ντέρμπι που έβγαλε η κληρωτίδα. Η Τσέλσι είναι μεν μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, αλλά στην φάση που βρισκόμαστε τώρα, η Μπαρτσελόνα όταν «σπριντάρει», είναι κυριολεκτικά ανίκητη.
Ίσως οι Λονδρέζοι στην έδρα τους καταφέρουν να αποσπάσουν καμιά ισοπαλία απ’ τους «Καταλανούς», αλλά στο «Καμπ Νου» κατά την προσωπική μου εκτίμηση δεν έχουν καμία ρεαλιστική πιθανότητα, έτσι ώστε να «τολμήσουν» να σκεφτούν πως μπορούν να αφήσουν εκτός συνέχειας την ομάδα του Βαλβέρδε. Παρόλο αυτά, ποδόσφαιρο είναι και ποτέ δεν ξες πως μπορεί να εξελιχτούνε τα πράγματα, οπότε ας κρατήσουμε και μία επιφύλαξη.

 

Γιουβέντους-Τότεναμ

Η «Μεγάλη Κυρία» θα έχει μία και τελευταία ευκαιρία να οδηγηθεί στον τελικό του Champions League με τον μεγάλο Τζίτζι Μπουφόν στην υπεράσπιση της εστίας της. Σαφώς και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο, όμως η Τότεναμ φρονώ πως θα προβάλλει αντίσταση, αλλά στο τέλος θα καμφθεί, καθότι οι Ιταλοί έχουν όλα τα φόντα να προχωρήσουν παρακάτω στην διοργάνωση, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φάση, οπότε νομίζω πως κι εδώ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί.

Βασιλεία-Μαν Σίτι

Συνήθως, όταν η Βασιλεία προκρίνεται απ’ τους ομίλους, κάπου εδώ αποχαιρετάει την διοργάνωση. Το σύνολο του Γκουαρντιόλα φέτος πάει για το βήμα παραπάνω, καθότι τα τελευταία χρόνια έχουν δαπανηθεί πολλά εκατομμύρια για την συμπλήρωση ενός δυναμικού και πλήρους ρόστερ που θα δύναται να διεκδικήσει επάξια μια θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κι έστω αν για ακόμα μία φορά δεν υλοποιηθεί αυτή η σκέψη, εν τούτοις δεν νομίζω πως το «στοπ» θα το θέσουν οι Ελβετοί.

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα

Δύο ομάδες που ο μόνος λόγος που μία εκ των δύο θα βρεθεί στους 8 της διοργάνωσης, είναι απλά επειδή κληρώθηκαν μεταξύ τους. Η Ρόμα έχει μεν ένα προβάδισμα, όμως είναι πλήρως αναξιόπιστος σύλλογος, ειδικά όταν φθάνει σε μεγάλα επίπεδα, όπως οι 16 του CL.
Στην έτερη πλευρά, δεν βλέπω όμως ιδιαίτερα ικανή την Σαχτάρ να μπορέσει να αποκλείσει τους Ρωμαίους. Πάντως, την μάχη της θα την δώσει κι από κει και πέρα ό,τι γίνει.

Σεβίλλη-Μαν. Γιουνάιτεντ

Η πάλαι ποτέ υπερδύναμη της Ευρώπης, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ προσδοκά διακαώς να επιστρέψει σε έναν τελικό ή ημιτελικό έστω του Champions League, καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια που βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, τόσο σε εγχώριο επίπεδο, όσο και στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
Βέβαια, πέρυσι κατέκτησε το Europa League, όμως όταν μιλάμε για τον εν λόγω σύλλογο, όλοι τον έχουν ταυτίσει με διακρίσεις στην κορυφαία διασυλλογική Ευρωπαϊκή διοργάνωση κι όχι στην δεύτερη τη τάξη!
Οι Ισπανοί τώρα ασφαλώς έχουν μία Ευρωπαϊκή πορεία αξιοσέβαστη που παρουσιάζεται κυρίως στο Europa League τα τελευταία χρόνια και θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και στο Champions League, που πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό.

Να αναφέρουμε πως οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 του Champions League επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την προσεχή εβδομάδα και είναι οι εξής ακόλουθοι: Βασιλεία- Μαν. Σίτι, Γιουβέντους-Τότεναμ, Πόρτο-Λίβερπουλ, Ρεάλ-Παρί θα πραγματοποιηθούν επακριβώς στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, ενώ Μπάγερν Μονάχου-Μπεσίκτας, Τσέλσι-Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη-Μαν. Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ-Ρόμα θα αγωνιστούν με την σειρά τους στις 20 και 21 του μηνός για τα παιχνίδια υπενθυμίζουμε πάντα της πρώτης φάσης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το