Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Euroleague 22η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Μπάμπεργκ


Σε ένα σημαντικό, βαθμολογικά, παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός (12-9) υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (21:15) την Μπάμπεργκ (8-13).
Ο Παναθηναϊκός είχε ένα μικρό χρονικό διάστημα αγωνιστικής αποδιοργάνωσης, αλλά μια μεγάλη ομάδα έχει τον τρόπο να το ξεπερνά γρήγορα. Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βασίζει το μεγαλύτερο ποσοστό των επιτυχιών του στην έδρα του, όπου έχει μόλις μια ήττα (από τον Ολυμπιακό).
Εκτός έδρας, η ομάδα χρειάζεται ακόμη βελτίωση, διότι τα ποσοστά της δεν είναι τα καλύτερα. Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως, δε λογάριασε την έδρα και πήρε ένα διπλό που χρειαζόταν για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς παράγοντες.
Αναλυτικότερα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κέρδισε εκτός έδρας τη Γαλατασαράι με 79-84, ανατρέποντας μια μεγάλη εις βάρος του διαφορά. Ο Τζέιμς είχε άλλο ένα καλό παιχνίδι, διότι πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε 2 ασίστ. Ακολούθησε ο Φελντέιν με 15 πόντους, 1 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
Ο Παναθηναϊκός παίζει, σε ένα βαθμό, την πρόκρισή του και με ένα υπέρ του σκορ απέναντι στην Μπάμπεργκ θα έρθει ακόμη πιο κοντά σε αυτήν.
H Μπάμπεργκ δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια στη διάθεσή της. Οι αγωνιστικές περνούν, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να μεταβεί στις θέσεις της πρώτης οκτάδας. Παρά το γεγονός, όμως, ότι ο χρόνος για την Μπάμπεργκ στενεύει, δε σημαίνει ότι έχουν εξαντληθεί όλες οι πιθανότητες.
Όμως, σημαίνει ότι πρέπει σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια να υπάρξει η δέουσα σοβαρότητα, διότι η κάθε πιθανή απώλεια να αποβεί μοιραία και η ομάδα να χάσει το δρόμο για την πρόκριση.
Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι κέρδισε εντός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 90-75, εκμεταλλευόμενη τις πολλές καλές στιγμές των παικτών της, που διατήρησαν αυτό το σημαντικό προβάδισμα. Η μεγαλύτερη προσφορά στους γηπεδούχους έγινε από το Στρέλνιεκς, που είχε στο ενεργητικό του 25 πόντους, 1 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Πολύ καλός και ο Μίλερ με 17 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Η Μπάμπεργκ θα ψάξει ότι καλύτερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι, ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.
Εκτίμηση: Στον πρώτο γύρο, ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με μια μεγάλη ανατροπή. Στο δεύτερο γύρο, η Μπάμπεργκ δείχνει πιο αδύναμη σε τέτοια παιχνίδια, ενώ ο Παναθηναϊκός, σε συνδυασμό με τον παράγοντα έδρα, θέλει να κλειδώσει την πρόκριση που ήδη κρατά στα χέρια του. Αυτά τα στοιχεία κάνουν το παιχνίδι να κυλάει προς τον άσσο. Άσος (-7,5)-1,91

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το